skip to Main Content
Hukkajahti® on Business Excellence Finland Oy:n rekisteröity tavaramerkki ammattilaiset@erinomainen.fi
Ymmärrätkö Miksi Investoisit Osaamiseen?

Ymmärrätkö miksi investoisit osaamiseen?

Oletko koskaan miettinyt mitkä ovat tiimisi tärkeimmät motivaattorit eli miksi he tulevat joka aamu töihin palkanmaksun lisäksi? Toimiva työsuhde edellyttää totta kai sitä, että sekä työnantaja että työntekijä saavat siitä jotain hyvää itselleen. Yritys saa suoritteen ja tuloksia mutta entä työntekijä? Minun motivaattorini on tulosten lisäksi uusien asioiden oppiminen ja uuden tiedon soveltaminen käytännön työssä. Entä sinun?

Osaaminen on tutkitusti erittäin tärkeä menestystekijä yrityksille.  Mielestämme osaamisen kehittäminen on osa strategiaan pohjautuvaa yrityksen ja henkilöstön johtamista ja merkittävä osa-alue yrityksen nykyisen ja tulevaisuuden menestyksen turvaamisessa. Koska nopeassa muutoksessa pärjääminen toisia paremmin on siihen oltava sekä haluja, että kykyjä.

Tällaisina poikkeavina – jopa kovina aikoina – osaamisen kehittäminen on yleensä ensimmäisten karsittavien tehtävien joukossa vaikka säästettävät summat ovat yleensä pieniä. Se johtunee siitä että paremman osaamisen kytkentää parempiin tuloksiin ei pystytä helposti perustelemaan, mikä on valitettava harhaluulo. Osaavat ihmiset ja tietoon pohjautuva johtaminen ovat yksi merkittävimmistä tuloksellisen toiminnan mahdollistajista organisaation tuotteiden ja palvelujen menestyksekkäässä tuottamisessa.

Esimerkiksi ammattimaisten laatumetodien (Lean Six Sigma jne) soveltaminen projektityössä on käännettävissä euroiksi aika helposti. Jos tässä on vaikeuksia on syynä useimmiten liian kapea.-alainen ajattelutapa jossa ei katsota kokonaisuutta riittävästi. Tällaiseen todellisen hyödyn tarkasteluun on onneksi saatavilla apua; autamme mielellämme tässä asiassa erilaisten käytännön projektien parissa.

Tutustu myös koulutuksiimme Oppia.fi:ssä – sopivia kesäkursseja tuloksellisen toiminnan takaamiseksi.

Ota yhteyttä, kommentoi ja kysy lisää: hannu.jarvelin(at)erinomainen.fi

Back To Top