skip to Main Content
Hukkajahti® on Business Excellence Finland Oy:n rekisteröity tavaramerkki ammattilaiset@erinomainen.fi

Tiedätkö miksi tarvitset sparraria?

Tiedätkö miksi tarvitset sparraria?

Monilla (=kaikilla) tärkeissä tehtävissä olevilla on alituinen kiire ja tuntuu siltä kuin elämä etenee täyden kalenterin ohjaamana tapahtumasta toiseen ja vähänkin pidemmällä oleviin  asioihin ei löydy ollenkaan aikaa eli horisonttimme on aivan nenän edessä eikä löydy tarpeeksi energiaa miettiä mitään muuta kuin puhtaasti operatiivisia asioita. Onko näin pakko edetä maailman tappiin? No, ei tietenkään ole mutta se vaatii että mietitään asioita uudella tavalla.

 

Helppo ja varmuudella toimiva tapa on hankkia ulkoista perspektiiviä tilanteeseen esimerkiksi sparrarin tai mentorin muodossa. Tämä vaatii kaksi asiaa eli mentorin joka pystyy tuottamaan lisäarvoa ja näkemyksiä missä tahansa ympäristössä, kenelle tahansa ja mistä tahansa asiasta. Wow.

Toiseksi, perspektiiviä etsivän henkilön tulle pystyä järjestämään tarvittava aika jonka ei tarvitse olla kuin esimerkiksi 2 tuntia kuukaudesta. Tämä on paljon helpompi näistä kahdesta.

 

Kymmenien mentorointien kokemuksella (molemmissa rooleissa) voin luvata että tähän käytetyllä ajalla on erinomainen takaisinmaksuaika.

 

Hannu Järvelin

Master Black Belt

Hannu.jarvelin@erinomainen.fi

Back To Top