skip to Main Content
Hukkajahti® on Business Excellence Finland Oy:n rekisteröity tavaramerkki ammattilaiset@erinomainen.fi

Kuinka saat tehokkaasti aikaan

pysyviä muutoksia

ja viivan alla näkyviä

tuloksia

Nopea ja näkyvä parannus

Kustannustehokas Parannusbuusti on sinun tarpeisiisi fokusoitu nopea sparraus ja parannustoimenpiteiden määrittely ongelman juurisyiden poistamiseksi.
Parannusbuusti on palvelu, jolla* Varmistat tai tarvittaessa kyseenalaistat yhdellä istumalla oman käsityksesi ongelmatilanteista ja mahdollisesti jo mielessäsi olleista kehittämisen kohteista.* Saat kiinni uudesta oivalluksesta, miten hommat lepäävät nyt, miten ongelmat ehkä vain laastaroidaan poistamatta niiden juurisyitä ja mistä todella kannattaa lähteä liikkeelle ongelmanratkaisu-, kehitys- ja tehostamistoimissa.* Voit jo samana päivänä laittaa alulle jotain, jolla syntyy nopeaa, todennettavaa ja pysyvää parannusta.

Johtamisjärjestelmät
Toimintajärjestelmät
Laatujärjestelmät

Luomalla yritykseesi johtamisjärjestelmän rakennat perustan järjestelmälliselle ja tehokkaalle asiakaskeskeiselle toiminnalle.Rakentamalla johtamisjärjestelmän (eli toiminta- tai laatujärjestelmän) opit tietämään laatutasosi ja kustannuksesi ja sertifioimalla (esimerkiksi ISO 9001) lisäät merkittävästi yrityksesi uskottavuutta.

Lean Six Sigma

Arvovirta- ja parannustyöpajat, Lean-muutosohjelmat sekä Lean Six Sigma -koulutukset. Laajuus ja sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Jatkuvan menestyksen polku

Oletko kyllästynyt siihen että muutosprojektit tulevat tehdyiksi,
mutta mikään ei muutu pysyvästi?

Hiertävätkö yleiset patenttiratkaisut ja ismit?
Jatkuvan menestyksen polku™ on tarkoitettu kaikille, joilla on halu lähteä tielle kohti pysyvää menestystä ja isoa parannusta.Polku -kokonaisuus sitoo yhteen eri kehittämisen ajatusmallit. 2020 – luvulla voittajat etsivät vaikuttavaa ja kestävää tuloskuntoa lyhytaikaisten tai marginaalisten kehityspyrähdysten sijaan.Mitä tapahtuu 3-5 vuoden kuluessa? Toimintaympäristö tuskin muuttuu helpommaksi.
Onko sinulla aikaa odottaa tai kuunnella kymmeniä tarjoajia?
Takaamme kokemuksella tuloksen – tai emme laita laskua.

Hyödynnämme työskentelyssämme toimintamalleja, johtamisfilosofioita,
menetelmiä ja työkaluja
, jotka asiakkaamme ovat kokeneet hyödyllisiksi.

Me emme kuitenkaan etene työkalut edellä.

Työskentelymme perustuu sille, että rakennamme yhdessä teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Kivijalkamme on organisaatiokulttuurin vahvistaminen jatkuvan parantamisen suuntaan.

Olemme tuottaneet vuosien aikana tuhansia asiakasparannuksia.

Meillä on kokemuksia mm. lukuisista ICT-alueen prosesseista, finanssi-, vakuutus- ja eläkeyhtiöistä, monipuolisesti tuotannollisista ja logistiikkayrityksistä, yritysten ja konsernien talous- ja henkilöstöhallinnoista, terveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluita tuottavista organisaatioista, laajasti sosiaalitoimesta sekä virastojen ja kaupunkien prosesseista.

Haluatko kuulla lisää?

Kysy referensseistämme ja asiakkaidemme tuloksista!

Kerromme mielellämme lisää ja esittelemme teidän tarpeitanne ja tilannettanne vastaavia referenssejä.

Kun haluat tarttua tehottomuuteen,

ota yhteyttä nyt!

Käytössäsi on kahdeksan ammattilaisemme kokemus ja osaaminen.

Kerro lyhyesti, minkälaista apua organisaationne kaipaa. Sovitaan yhdessä maksuton kartoituskäynti yrityksellenne. Vastaamme 48h kuluessa.

Back To Top