skip to Main Content
Hukkajahti® on Business Excellence Finland Oy:n rekisteröity tavaramerkki ammattilaiset@erinomainen.fi
Miten Tarinamme Alkoi?

Miten tarinamme alkoi?

Keväällä 2010 laaduttomaan, turhan tekemiseen kyllästynyt viisikko perusti Business Excellence Finland Oy:n ja lähti Hukkajahtiin. Rakastimme hyvää laatua ja halusimme sujuvoittaa organisaatioiden toimintaa systemaattisesti ja sydämellä. Halusimme auttaa parantamaan tuloksia ja työn tekemisen mielekkyyttä tunnistamalla pullonkauloja, minimoimalla vaihtelua ja hukkaa.

BEF-verkostoon on kuulunut viisikon lisäksi myös muita itsenäisiä yrittäjiä – meitä beffiläisiä on ollut vuosien varrella 5 – 9 yrittäjää. Kaksi perustajista on valitettavasti poistunut keskuudestamme. Iloksemme olemme kuitenkin saaneet joukkoomme kaksi uutta yrittäjäomistajaa ja keväällä 2019 meistä kiinnostui Wakaru Oy, joka omistaa nykyisin meistä 51%. Tutustu Wakaruun täältä .

Tällä hetkellä olemme muutosten edessä: Korona-aika on vähentänyt kohtaamisia ja fyysisiä asiakastapaamisia, joten toimimme tällä hetkellä suurimmaksi osaksi verkossa virtuaalisesti. Olemme myös lisänneet yhteisiä ponnistelujamme saadaksemme itsemme työskentelemään aktiivisemmin yhteiseksi hyväksi ja BEFin toiminnan kehittämiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi. Erityisesti yritämme lisätä aktiivisuuttamme myynnin ja markkinoinnin alueilla. Pyrimme myös lisäämään läsnäoloamme ja näkyvyyttämme Oppia.fi – koulutusalustalla.

Yhteiseen matkaan niin pienten kuin suurtenkin yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa mahtuu monia onnistumisia, joista murto-osaan voit tutustua verkkosivuillamme .

10 vuotta sitten syttynyt intohimon liekki ei ole sammunut. Tällä hetkellä sinua palvelevat kuusi systemaattisesti sydämellä toimivaa asiantuntijaa, joilla on edelleen sama palo laadukkaaseen tekemiseen kuin perustajillamme oli.

Hannu Järvelin
Hallituksen pj.
Business Excellence Finland Oy ja perustajajäsenet Elina Mäkinen ja Päivi Strömmer.

Back To Top