skip to Main Content
Hukkajahti® on Business Excellence Finland Oy:n rekisteröity tavaramerkki ammattilaiset@erinomainen.fi

Minä osaan kaiken enkä tarvitse mitään

Minä osaan johtaa alaisiani oikein. Vaikka olenkin saanut palautetta, että en kuuntele tarpeeksi ja enkä ota huomioon ihmisten tunteita, tiedän, että saamani palaute ei pidä paikkaansa.

Minä tiedän, miten firmaa pitää johtaa. Minulle ei tarvitse tulla neuvomaan, mitä pitäisi tehdä tai miten toimia. Minun mottoni on: Mitä vähemmän väkeä, sitä pienempi kitinä.  Ja sen paremmat tulokset.

Minä kannan vastuuni suoraselkäisesti ja vien päätökset voimalla läpi. Teen tulosta firmamme omistajille ja kasvatan heidän sijoitustensa arvoa kymmenillä prosenteilla vuosittain.

Minä olen tehokas, artikuloin sanottavani selkeästi, pesen joka aamu hampaani ja kainaloni ja käytän Galeries de Lafayettelta Pariisista ostettuja vaatteita ja tuoksuja.

Minä olen hyvä aviopuoliso ja osaan rakastaa oikein. Suoriudun aviollisista velvollisuuksistani aina moitteettomasti ja yllätän joskus jopa itseni notkeudellani.

Minä olen hyvä kasvattaja. Osaan vaatia lapsiltani tehokuutta ja suoriutumiskykyä ja olen tehnyt heille erilaisia harjoitusohjelmia, joiden avulla he pärjäävät koulussa ja urheilussa.

Minä olen hyvä seurustelija. Tunnen eri aikakausien taidetta, seuraan ja harrastan urheilua ja olen aloittanut saksofonin soittotunnit. Aion viihdyttää ensi vuonna vieraitamme omilla saksofonin soittoesityksilläni.

Minä olen vastuuntuntoinen. Minulla on kaksi afrikkalaista kummilasta, joille lähetän 10 euroa kuukaudessa summasta, joka on jäänyt säästöön, kun lopetin laittamasta rahaa sotaveteraanien keräyksiin.

Minä en kaipaa mitään enkä ketään. Minulla on kaikki.

Minä olen yksin ja minulla ei ole yhtään läheistä ihmistä.  Mutta se haittaa, koska minä en tarvitse ketään.  Ja jos joskus tarvitsen, niin sitten hankin sellaisen.

 

Jos kuitenkin jostain syystä

  • haluaisit tehdä parempia tuloksia yhdessä työyhteisösi kanssa
  • kokonaisuus ja työketjut leanisti halliten
  • työn iloa yhdessä kokien

ota yhteyttä: Tapio Hirvonen | tapio.hirvonen(at)erinomainen.fi

Back To Top