skip to Main Content
Business Excellence Finland Oy ammattilaiset@erinomainen.fi

Esimies: olet ansainnut hyvän työelämän ja oman elämän

Tämän päivän arkea:
Teet aina pitkää päivää ja mietit työasioita myös kotona.  Tuntuu, että mikään ei riitä.  Ja vaikka kuinka painaa, voi kohta saada kenkää….

Konsulttien viisauksia:
Elämän ei tarvitse olla vain pelkkää kovaa tuloksentekopainamista.  Jos firman strategia on kohdallaan ja työketjuista on poistettu turha tekeminen ja hukka, on mahdollista päästä paljon helpommalla.  Ja saada aikaan parempia tuloksia.

Esimiehen reaalimaailma:
Edellinen kuulostaa taas turhalta konsulttihölynpölyltä! Ja on itsestään selvää!  Vaan kun ihmiset ei muuta toimintaansa. Ja johto jatkaa johtamistaan kuten ennenkin… Helppoa se on power pointeilla viisastella!

Esimies: lopeta päättämättömyys!

Mikään ei muutu, jos emme aloita muutosta.  Aloitetaan asiapohjalta, mutta vahvoilla tunteilla ja kokemuksilla ryyditettynä.  Ilman turhaa teorialässytystä.

Miltä nykymeno maistuu:  mikä meillä mättää ja miksi? Tavoitteet – johtaminen – tekeminen….
Jatketaan jauhamista kohti parempaa, vaikka välillä tekee kipeää:  tietoisuus tilanteestamme, työelämän ja muun elämän merkitykset, eroon kaikesta turhasta = hukkajahti, mennään eteenpäin faktalla ja välillä mutulla, selvitetään kriisit, irrottaudutaan vanhoista tekemisen malleista ja rooleista. Tehdään kaikki tämä systemaattisesti ja sydämellä. Toisiamme kunnioittaen ja arvostaen.

Usko tai älä, tulokset ja fiilikset alkavat parantua: hyvän työ- ja oman elämän saavuttaminen ja yhteensovittaminen on mahdollista.

Back To Top